Bijna 5 mei; Bevrijdingsdag!

Ook dit jaar kunnen we dit niet groots vieren met elkaar.

Hoe kun je er dan toch een speciale dag van maken? Misschien met het koken van een soep?  Kookboekenschrijfster Yvette van Boven heeft dit jaar een recept geschreven voor een speciale Vrijheidsmaaltijdsoep. Soep die je thuis zelf kan maken en daarna heerlijk van kan genieten. Alleen of met je huisgenoten. Of delen met je buren of familie. Of vrienden er blij mee maken.
Zo kun je toch met elkaar de vrijheid proeven.

Zelfgemaakte soep van verse ingrediënten met veel groenten is ook nog eens gezond en voedzaam. Verse soep bevat veel vezels, vitaminen en mineralen, goed voor je lijf. Bovendien is soep lekker verwarmend, ook niet onbelangrijk in dit koude voorjaar.

Mocht je teveel hebt gemaakt, niet erg want soep kun je makkelijk invriezen. Dan heb je er later nog een keer plezier van.

Kijk voor het recept op:
https://www.4en5mei.nl/vieren/vrijheidsmaaltijden

 

 

Menu