Wil je ook op weg naar een mooie en gezonde herfst?

Op donderdagmiddag 17 september komen mooi en gezond samen door de bijzondere samenwerking van Schoonheidssalon Siepie en Cornelia’s Leefstijl. Geef je snel op voor een inspirerend uur bestemd voor jou alleen, met persoonlijke- en deskundige aandacht voor de verzorging van je uiterlijk én van je innerlijk.

Siepie deelt haar jarenlange ervaring graag met jou door antwoord te geven op al je vragen over jouw persoonlijke verzorging. Vragen als ‘wat voor type huid heb ik’, ‘welke oogmake-up staat mij het beste’, ‘hoe geef ik mijn gezicht meer expressie’. Je krijgt advies over materialen en technieken. En natuurlijk ga je met zichtbaar resultaat de deur uit!

Cornelia deelt haar brede kennis over voeding graag met jou. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld; ‘wat is gezond en lekker eten’, ‘wat levert mij energie & weerstand’ en ’hoe kan ik mijn gewicht op peil houden’. Meten en wegen kan een onderdeel zijn en je krijgt praktische tips mee die toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Wil je ook een mooie en gezonde herfst? Geef je dan snel op bij Schoonheidssalon Siepie door te bellen of een whats app bericht : 06 13822884 . Mede door de coronamaatregelen is de ruimte beperkt.

Tijdsduur: 60 minuten
Locatie: Schoonheidssalon Siepie, Dronrijp
Kosten: € 10,00

 

Menu