En, hoe gaat het met jou?

Zo, vandaag 31 januari 2021! Hoog tijd voor een vers, nieuw bericht. Corona is er nog steeds maar……. vandaag een HEERLIJKE dag met een lekkere frisse temperatuur en veel zon die uitnodigde om naar buiten te gaan. Ben jij al op pad geweest? Je weet het; iedere dag naar buiten is goed voor je, weer of geen weer.

Morgen is het gewoon weer maandag, werkdag. Voor velen van ons betekent dat thuis blijven en achter je laptop aan de slag. Als je er een beetje flauw van wordt en je een oppepper kan gebruiken, dan heb ik iets voor je om de zinnen wat te verzetten.

Ga een weekje aan de slag met de groenten-en fruit challenge. Eet 1 week lang alleen groenten en fruit. Dus je ontbijt, lunch en avondeten bestaat uit alle soorten groente en fruit die je maar kunt vinden en die je lekker vindt.  Natuurlijk wel water, thee of koffie drinken en kijk dan wat er met je gebeurt…..

Na een week vul jij je eten weer aan met alle andere noodzakelijk voedingsmiddelen zoals vis, volkoren granen, zuivel en noten. Want, zoals je weet, groenten en fruit zijn super gezond maar daar hoort nog veel meer bij.

Kijk voor inspiratie naar Govert Sweep

Week Alleen Groente & Fruit Eten…DIT GEBEURDE ER

 

Menu